JackLachen

Hoi, ik ben Jack.Stoer

Ik ben jarig op 28 juli, niet zo heel groot en heb bruin haar. Ik zit in de derde en ben niet normaal slecht in aardrijkskunde. Ik spreek graag af met vrienden en ben soms nogal verslaafd aan mijn telefoon. Ik zit op paardrijden (ik weet het, een jongen op paardrijden) en houd van skiën, maar mijn ouders zijn nogal a-sportief, dus ben ik nog nooit op wintersport geweestWenkbrauw ophalen.

Ik ga af en toe een stukje schrijven over een schooldag van mij. Ik beschrijf hier een paar leerlingen

  • Mike, mijn beste vriend uit de klas. Ik moet vaak met hem lachen om hele droge humor
  • Levi, een andere goede vriend van me, hij wordt soms een beetje getreiterd, maar hij vind het wel grappig (hoop ik)
  • Daan, een van de beste vrienden van Levi. Ook goede vrienden met Arne, ookal slaan ze elkaar vaker dan dat ze iets aardigs zeggen.
  • Arne, goede vriend van Daan. Flirt veel bij de meisjes en is best populair
  • Daniel, de grootste van de klas. Speelt goed drums en is bevriend met David
  • Laura, ze is volgens mij verslaafd en lachen. Ze wordt vaak de klas uit gezet omdat ze weer eens tegen haar vriendinnen aan de andere kant van de klas zit te schreeuwen. Ze vormt een hect vriendinnengroepje met Maya, Jessie, Charlotte en Jennifer
  • Everon en Sef, twee goede vrienden die altijd de beste zijn bij gym.

18-02-2014

Vandaag was echt een dag waar ik bang voor was. Een toets spelling en een betoog schrijven voor economie over de buitenlandse economie.
Maar het eerste uur hadden we Frans. Het was de laatste les voor de vakantie, dus iedereen hoopte dat we een film zouden gaan kijken, maar er moest zo nodig grammatica worden gedaan. Mike kwam naast me zitten terwijl dat eigenlijk niet mag, maar de docent zag het niet :). Aan het einde van de les had de leraar zin in grappige filmpjes, maar met zo'n klas als deze kom je dan al snel bij kud filmpjes over seks. De leraar had wel een liedje dat hij grappig vond: parle a ma main. Kijk het nooit, het tast je brein aan. In de videoclip zie je een jongen verkleed als meisje zingen dat ze tegen haar hand moeten praten, ofzo iets.Als je het toch wilt kijken:
Na Frans was de toets van Nederlands aan de beurt. Het ging wel redelijk, veel te veel gestress voor niks dacht ik. Maar op het moment dat ik het schrijf heb ik de toets alweer terug en ik heb een 5 :(. Na de pauze, waarin we hysterisch economische vragen stelden om te oefenen voor het betoog, hadden we een doodsaaie onbelangrijke les engels waarvan ik niet eens meer weet waar hij over ging. Toen was het moment der momenten daar, het betoog. We kregen een examenblad om op te schrijven wat me meteen al doodsbang maakte. In het begin snapte ik er geen ene kut van, maar ik kwam langzaam op gang. Halverwege kwam de docent een snoepje brengen wat me uit mn concentratie hield, dus volgens mij is het niet zo goed gegaan. Na de 2e pauze hadden we nog wiskunde, maar dat is nooit zo erg. Het enige wat ik daar doe is praten en zeuren dat ik veel te ver achterloop en het in het weekend echt ga bijwerken wat ik toch nooit doe. Uiteindelijk regende het ook nog op de terugweg dus was mijn dag compleet verpest.